Roos van Leary

T 0031 (0)6 16078205
NL | EN

De Roos van Leary Toepassen

Roos van Leary Experts

Kwaliteit, expertise en ontwikkeling

Wij bieden kwaliteit en hulpmiddelen die passen bij jouw persoonlijke leerwens.

Roos van Leary Tools

Praktisch toepasbaar maken

Wij ontwikkelen tools om de theorie beter toepasbaar te maken meer diepgang te geven. 

Roos van Leary Training

Basis, Verdieping en Specialisatie

Wij bieden opleidingen van basiskennis tot expert in de Roos van Leary

Roos van Leary Test

Het Interpersoonlijk Profiel; De IPP

De Roos van Leary vragenlijst die jouw gedrag en het effect ervan op anderen in kaart brengt.

Roos van Leary toepassen

Om de Roos van Leary te leren toepassen is het belangrijk om eerst in een aantal stappen de theorie beter te leren begrijpen. 

Hiervoor hebben wij een online introductiecursus ontwikkeld, waarin we je in een aantal modules stap voor stap meenemen in hoe de Roos van Leary werkt.

Hier een korte samenvatting

Onze Roos van Leary Online introductiecursus twv € 45,00 (exclusief BTW) geldt als voorbereiding voor onze opleidingen Roos van Leary; Beïnvloed anderen, Praktijktraining Spelen met de Roos van Leary en de specialisatiedag Roos van Leary 4 Kids. Deze zit bij de prijs van de opleidingen inbegrepen. 

U kunt de introductiecursus ook los kopen: 

Roos van Leary voorbeelden

Nu je weet hoe de Roos van Leary als methodiek werkt, is de volgende stap om te leren hoe je de 8 gedragsstijlen effectief kunt inzetten om het gewenste effect bij de ander te creëren.

We geven je graag per gedragsstijl voorbeelden van typische zinnetjes, die je zelf aan kunt vullen naar jouw eigen specifieke situatie.

Zij gingen je voor

Roos van Leary oefenen

Soms is het nodig je gedrag in intensiteit klein te houden, en soms mag het in een uitvergrote versie, die ver buiten jouw eigen comfortzone gaat. Dit is mede afhankelijk van welk gedrag je tegenover je hebt, maar ook komen hier je eigen belemmerende overtuigingen naar voren.  

Om het gewenste effect te bereiken bij de ander, is het goed om per gedragsstijl jouw eigen interactiekracht te ontdekken. Wil jij jouw persoonlijke interactiekracht ontdekken? Tijdens onze training  Roos van Leary; Beinvloed anderen, gaan we hier uitgebreid mee oefenen en interactief spelen. 

Benieuwd naar de gezichten achter RvL.com?

Advies nodig of vragen over Roos van Leary?